Talent

Werken in de publieke ruimte

Bij Total Public staat de maatschappelijke opgave centraal. Deze vind je ook terug in onze werkwijze. We halen inspiratie uit wat er zich in de publieke ruimte afspeelt en vertalen dit naar onze dienstverlening. Herken jij je hier ook in en heb je zin om te participeren in een enthousiast en gedreven team? Kijk dan naar onze vacatures of stuur je cv met een korte beschrijving van jezelf naar info@totalpublic.nl.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Marcel Douw
+31 (0)70 311 05 40
mdouw@totalpublic.nl 

Webdeveloper

Een webdeveloper binnen Total Public werkt nauw samen in een team van mensen die op aansluitende gebieden experts zijn. Denk hierbij aan o.a. design, animatie, illustratie, audio/video, scripting, social media en communicatie. 

Open vacature

Staat jouw baan er niet tussen, maar je vind het interessant om je aan ons voor te stellen. Stuur dan je  motivatie met je cv naar Marcel Douw. (mdouw@totalpublic.nl)

Stage

Je werkt aan projecten voor verschillende klanten binnen een multi-gedisciplineerd team. Je krijgt voldoende ruimte om te werken aan je eigen project, vanuit je opleiding of vanuit eigen initiatief. Een stage duurt tenminste 3 maanden.

Total Public zoekt een topontwerper!

Total Public, de Haagse vestiging van Total Identity aan de Mauritskade 1, zoekt een hele goede ontwerper. Iemand die door zijn of haar manier van ontwerpen in staat is om het verschil te maken. Die een bepalende speler wordt in ons team van ontwerpers, advisors en project managers. Die begrijpt welke strategie nodig is voor maatschappelijk gedreven organisaties en die strategie vertaalt in ijzersterke creatieve en communicatieve concepten.